Özel tasarım iş birliği: Vacheron Constantin & Rolls-Royce


Rolls-Royce Amethyst Droptail için özel olarak tasarlanan yeni Les Cabinotiers Armillary Tourbillon ile dünya gündemine bomba gibi düştü! Bu aracın özelliklerine yakından bakıyoruz.

Saat bir tutku... Peki ya otomobiller? Öyleyse bu iki güçlü kavramı bir arada düşünelim. Vacheron Constantin, hem otomotiv hem de horolojik hassas mekanik meraklılarının gözdesi olacak yeni bir ürünle karşımızda: Les Cabinotiers Armillary Tourbillon. Bu gösterge paneli saati, Cenevre merkezli dünya markası Vacheron Constantin tarafından bu yıl Rolls Royse Amethyst Droptail’in iç kısmına dahil edildi. Adını saatçilik tarihinden ve 18. Yüzyıla ait bu zanaatin geleneğinden alan Les Cabinotiers, hem otomobil hem saat tutkunlarına karşı koyamayacakları bir görsel şölen sunuyor. 

Rolls Royce Coachbuild tasarımcılarıyla yapılan iş birliğinin sonucu olarak ortaya çıkan tasarım, ön bölümün ahşap panelleriyle uyumlu bir şekilde olmasını sağlayan bir tabana yerleştirilmiş saat bölümünden oluşuyor.

30 milyon dolar civarında olduğu söylense de henüz net bir bilginin verilmediği bütçesiyle yeni Les Cabinotiers Armillary Tourbillon geçtiğimiz günlerde yapılan bir basın toplantısında lanse edildi. Sadece sipariş üzerine üretilecek unique parçalar arasında çoktan yerini aldı.


04.01.2024

Diğer Haberler

Friluftsliv ile doğayı evinizde hissedin

Norveççe `free-loofts-liv` ve Danca `free-lufts-leee-u` olarak telaffuz edilen Friluftsliv, açık havada zaman geçirmeyi ifade ediyor.

DEVAMINI GÖR

2024 Wellness Trendleri

Günümüzde fiziksel veya ruhsal sağlık ayrımı, yerini bütünsel sağlığa bıraktı.

DEVAMINI GÖR

Bir ikonun kısa hikayesi: Cartier Love

Bazı parçalar zamansızdır. Cartier’in ikonik ürünü Cartier Love bileziğini yakın markaja alıyoruz.

DEVAMINI GÖR

Dubai’nin yeni rekoru

Dünyaca ünlü lüks saat markası Franck Muller, Dubai’de yapılacak bir kulenin en tepesine tasarlayacağı saatle rekora imza atıyor.

DEVAMINI GÖR