Dubai’nin yeni rekoru


Dünyaca ünlü lüks saat markası Franck Muller, Dubai’de yapılacak bir kulenin en tepesine tasarlayacağı saatle rekora imza atıyor.

Yüksek binalarıyla özdeşleşen Dubai’de yeni bir rekor daha kırılıyor. Dünyanın en yüksek saati rekorunu kıracak bina, Dubai’nin de ilk konut saat kulesi, olacak. Üstelik bu haberi ilk olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nin en ünlü emlak şirketi ve İsviçreli lüks saat üreticisi Franck Muller verdi. Franck Muller Aeternitas Kulesi ismiyle inşa edilecek kule, saat ustalarının emlak dünyasına yaptığı ilk girişim olarak görülüyor. Üst segment bir algının altı çizilecek proje, Dubai’nin marina bölgesinde konumlanacak. Yerden tam 450 metre yükseklikte inşa edilecek kulenin çizimlerinde, tepe bölümündeki saat dikkat çekiyor.

Farklı boyutlardan oluşan rakam ve sayılarla klasik bir yazı tipinde tasarlanacak. Franck Muller ise bu proje için şöyle söylüyor: “Lüks konut projesi resmi olarak Ocak 2024 tarihinde başlayacak, oturmaya hazır hale gelmesi için ise 2026 yılına kadar beklemek gerekecek.” Diğer yandan markanın genel müdürü Erol Baliyan ise Orta Doğu’da da genişlemekten dolayı çok mutlu: “Marka mükemmelliği mirasını gayrimenkul alanına taşımak için BAE'deki markalı konut pazarını stratejik olarak araştırıyoruz. Dünyanın en canlı, lüks ve gelişmiş şehirlerinden biri olan Dubai gibi birinci sınıf bir şehirde Franck Muller'in ilk emlak iş birliğini başlatmak inanılmaz bir şey. Bu, markamız için yeni bir sayfanın başlangıcını işaret ediyor. Franck Muller için küresel çapta ortaya çıkacak birçok ikonik girişimin ilki olması planlanan rekor kıran bir mirası tanıtmaktan heyecan duyuyoruz.”


04.01.2024

Diğer Haberler

Friluftsliv ile doğayı evinizde hissedin

Norveççe `free-loofts-liv` ve Danca `free-lufts-leee-u` olarak telaffuz edilen Friluftsliv, açık havada zaman geçirmeyi ifade ediyor.

DEVAMINI GÖR

2024 Wellness Trendleri

Günümüzde fiziksel veya ruhsal sağlık ayrımı, yerini bütünsel sağlığa bıraktı.

DEVAMINI GÖR

Özel tasarım iş birliği: Vacheron Constantin & Rolls-Royce

Rolls-Royce Amethyst Droptail için özel olarak tasarlanan yeni Les Cabinotiers Armillary Tourbillon ile dünya gündemine bomba gibi düştü! Bu aracın özelliklerine yakından bakıyoruz.

DEVAMINI GÖR

Bir ikonun kısa hikayesi: Cartier Love

Bazı parçalar zamansızdır. Cartier’in ikonik ürünü Cartier Love bileziğini yakın markaja alıyoruz.

DEVAMINI GÖR