Döngüsel Tasarım


Stella McCartney imzalı ikonik Falabella ve Frayme MIRUM çantalar, hayvan derisine alternatif olarak tasarlanmış, dünyanın ilk lüks vegan çantaları olma özelliğini taşıyor.

Ünlü moda tasarımcısı Stella McCartney, 2001 yılındaki lansmanından bu yana tasarımlarında hiçbir zaman hayvan derisi, tüyü ve kürkü kullanmayarak insanlara, diğer canlılara ve gezegene karşı duyarlı, hayvansal malzemelerden arındırılmış, hayvanlara eziyet etmeyen alternatifleri savunan öncü mirasını devam ettiriyor.

Yapımında hiçbir hayvansal ürün kullanılmayan ve ilk kez Paris Moda Haftası 2023 Kış defilesinde tanıtılan vegan Falabella ve Frayme çantalar, moda endüstrisini hayvanlara eziyet içermeyen lüks alternatiflerin sınırsız olanaklarıyla tanıştırması açısından da önemli. Natural Fiber Welding (NFW) Peoria, Illinois'deki tesisinde üretilen MIRUM, İtalya'da Stella McCartney zanaatkarlarının üstün el işçiliğiyle Falabella çantalara dönüştürülmüş.

Aynı zamanda döngüsel olma özelliğiyle de türünün ilk örneği olarak, kullanım ömrü sonunda besin şeklinde doğaya geri dönen Falabella ve Frayme MIRUM çantalar, kahverengi ve siyah renk seçeneklerinde sunuluyor. Önemli bir not olarak; 2009 yılında lanse edilen Falabella serisi, dünya çapında 1 milyondan fazla satılan orijinal vegan It-Bag özelliği taşıyor.


07.11.2023

Diğer Haberler

Friluftsliv ile doğayı evinizde hissedin

Norveççe `free-loofts-liv` ve Danca `free-lufts-leee-u` olarak telaffuz edilen Friluftsliv, açık havada zaman geçirmeyi ifade ediyor.

DEVAMINI GÖR

2024 Wellness Trendleri

Günümüzde fiziksel veya ruhsal sağlık ayrımı, yerini bütünsel sağlığa bıraktı.

DEVAMINI GÖR

Özel tasarım iş birliği: Vacheron Constantin & Rolls-Royce

Rolls-Royce Amethyst Droptail için özel olarak tasarlanan yeni Les Cabinotiers Armillary Tourbillon ile dünya gündemine bomba gibi düştü! Bu aracın özelliklerine yakından bakıyoruz.

DEVAMINI GÖR

Bir ikonun kısa hikayesi: Cartier Love

Bazı parçalar zamansızdır. Cartier’in ikonik ürünü Cartier Love bileziğini yakın markaja alıyoruz.

DEVAMINI GÖR