Fark yaratan illüstratif tasarımlar: Jonathan Adler X Angelica Hicks


Jonathan Adler’in lüks tasarım çizgisi ile Angelica Hicks’in illüstratif başarısındaki birleşimden doğan yeni bir iş birliği: Jonathan Adler X Angelica Hicks

Sosyal medya hesaplarında moda ve ünlü merkezli mizahi içerikler yaratarak ön plana çıkan Hicks; tasarımcı ve seramik sanatçısı Adler ile çarpıcı bir koleksiyona imza attı.

Bu iddialı iş birliği; "Roller Coaster" bardak altlığı seti, "Hashtray" tepsisi ve "Puff Puff Pass-ed Bites" tabakları gibi benzersiz aksesuarlardan oluşuyor.

Adler ile yaptığı iş birliğinin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Hicks, “19 yaşımdayken Londra'daki Jonathan Adler mağazasında yarı zamanlı çalışıyordum. Eğitimim sırasında büyükbabam David Hicks'in, Jonathan'ın en büyük ilham kaynaklarından biri olduğunu öğrendim. Yıllar sonra Adler ile böyle bir iş birliğine imza atmak son derece heyecan verici” şeklinde ekledi.

$95’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan bu renkli koleksiyona, Jonathan Adler mağazalarından ve jonathanadler.com adresinden ulaşabilirsiniz.


20.04.2024

Diğer Haberler

2024’ün Öne Çıkan Sanat Etkinlikleri

DEVAMINI GÖR

New York’a saygı duruşunda: Dior

2024 Sonbahar koleksiyonuyla Dior, Paris ve New York kültürlerini Marlene Dietrich’den aldığı ilhamla harmanlıyor.

DEVAMINI GÖR

Sevil Dolmacı Dubai ve yılın ilk sergisi: “Surfaced”

Avrupalı ünlü sanatçı Daniel Knorr’un Dubai’deki ilk kişisel sergisi olan “Surfaced”, 26 Ocak’a kadar görülebiliyor.

DEVAMINI GÖR

Chanel’in Retrospektif Sergisi

Bir dünya markası Chanel’in geçmişine dair, keyifli ve nadide parçalara yolculuk: Gabrielle Chanel Fashion Manifesto.

DEVAMINI GÖR