Experience ilk sayısı çıktı!


Yaşam tarzı alanındaki yenilikler ve lüks segmentteki trendler için bir kılavuz olarak yayın hayatına başlayan Experience Dergisi, okuyucularıyla buluştu.

Yeni yılı yepyeni bir dergiyle karşılıyoruz! Benesta’nın en özel ve yeni projelerini yakından incelemek, Benesta’nın sunduğu yaşam çizgisi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için yayın hayatına başlayan Experience Dergisi, hayatın her alanında gustosu olan önerilerle ilham kaynağı oluyor.

Stil, Radar, Lüks, Mücevher, Portre, Mimari, Moda, Sezon, Gurme, Tasarım, Seyahat ve Wellness ana başlıklarıyla hayatın her alanına dokunmayı başarıyor. En yeni ve popüler trendleri takip eden Experience, her daim elinizin altında ilgi çekici bir rehber olacak. 

Benesta Genel Müdürü Roksana Diker’in öncülüğündeki ilk sayıyı böyle özetliyor: “Yılda dört kez çıkması planlanan Experience Dergisi’nin ilk sayısında sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Yılın bu ayları, kış sezonunun başlangıcı, moda dünyasında Paris, Milano, New York Moda Haftaları’nın, kırmızı halının takip edildiği, yılın pantone renginin belirlendiği, mimari trendlerin tartışıldığı, pek çok yeniliğe imza atılan heyecan verici bir dönem.”


04.01.2024

Diğer Haberler

İstanbul’un Kalbi Beyoğlu’nda Seçkin Bir Deneyim

Şehrin kültür, sanat ve eğlence dünyasının ritmi en yüksek, en ışıltılı ve en dinamik lokasyonunda konumlanan Benesta Centro Beyoğlu, hayat standartlarınızı zirveye taşımak üzere tasarlanmış nitelikli bir yaşam alanı olarak tüm beklentilerinizi karşılıyor.

DEVAMINI GÖR

Dünya Şehirlerinden İlham Alan Ödüllü Konsept

Benesta Podio Bahçelievler; Londra, Paris, Milano ve Tokyo’nun en ayrıcalıklı özelliklerini bir araya getiren benzersiz projesiyle, şehrin yeni merkezinde benzersiz bir yaşam deneyimi sunuyor.

DEVAMINI GÖR

Doğanın Kucağında Lüks Yaşam

Acıbadem’de yeşille sarmalanmış eşsiz bir mevkide konumlanan Benesta Benleo, şehrin merkezinde doğa ile iç içe yaşarken lüksten de ödün vermeyenler için tasarlanmış eşsiz bir yaşam alanı.

DEVAMINI GÖR