Dünya Şehirlerinden İlham Alan Ödüllü Konsept


Benesta Podio Bahçelievler; Londra, Paris, Milano ve Tokyo’nun en ayrıcalıklı özelliklerini bir araya getiren benzersiz projesiyle, şehrin yeni merkezinde benzersiz bir yaşam deneyimi sunuyor.

Londra’nın yeşil peyzajları, Paris'in cıvıl cıvıl meydanları, Milano’nun moda butikleri ve Tokyo’nun sağlam binaları, Benesta Podio Bahçelievler’in 100 metreye ulaşan bina arası mesafeleri ile fark yaratan ferah ve özgün projesinde sizler için muhteşem bir dengede bir araya geliyor.


07.11.2023

Diğer Haberler

Experience ilk sayısı çıktı!

Yaşam tarzı alanındaki yenilikler ve lüks segmentteki trendler için bir kılavuz olarak yayın hayatına başlayan Experience Dergisi, okuyucularıyla buluştu.

DEVAMINI GÖR

İstanbul’un Kalbi Beyoğlu’nda Seçkin Bir Deneyim

Şehrin kültür, sanat ve eğlence dünyasının ritmi en yüksek, en ışıltılı ve en dinamik lokasyonunda konumlanan Benesta Centro Beyoğlu, hayat standartlarınızı zirveye taşımak üzere tasarlanmış nitelikli bir yaşam alanı olarak tüm beklentilerinizi karşılıyor.

DEVAMINI GÖR

Doğanın Kucağında Lüks Yaşam

Acıbadem’de yeşille sarmalanmış eşsiz bir mevkide konumlanan Benesta Benleo, şehrin merkezinde doğa ile iç içe yaşarken lüksten de ödün vermeyenler için tasarlanmış eşsiz bir yaşam alanı.

DEVAMINI GÖR