Sahne Onların: Penélope Cruz, Brad Pitt ve Chanel Iconic Handbag!


Penélope Cruz ve Brad Pitt, kariyerlerinde ilk kez Chanel Iconic Handbag kampanyasında bir araya geldi.

Oscar ödüllü iki oyuncunun buluştuğu bu kısa film, moda ve sinema dünyasını bir araya getiriyor. 1966 yılında Anouk Aimée ve Jean-Louis Trintignant'ın hayat verdiği A Man and a Woman, Penélope Cruz ve Brad Pitt ile güncel bir perspektifte sunulmuş. Filmin modern bir yorumu olan bu proje, Fransız sinema tarihine saygı duruşu niteliği taşıyor. Chanel’in kült bir filmi yeniden canlandırması, markanın vizyonunu vurgularken çantanın zamanın ötesinde bir duruşa sahip olduğuna da dikkat çekiyor.

Chanel’in kreatif yönetmeni Virginie Viard’ın sanata olan tutkusu, sinema ve moda dünyasının benzersiz bir sentezi olan bu projede derin bir şekilde hissediliyor. Inez & Vinoodh tarafından yönetilen film, sahnelerin ve diyalogların özgün yapısını koruyarak yeniden canlandırılmış. Efsanevi sahil sahnesi, sonsuzluğa uzanan ufuk ve tabii ki Deauville…

Film, bir aşk karşılaşmasında ortaya çıkan arzuyu, tereddütü ve korkuyu işliyor. Bir yandan başarılı aktör Brad Pitt, diğer yandan 2018'den beri Chanel’in marka elçisi olan Penélope Cruz... ikilinin titizlikle aktardıkları hisleri, izleyiciyi eşsiz bir duygusal yolculuğa çıkarırken Chanel’in nesilden nesile aktarılan başyapıtını da onurlandırır. Oyuncuların başarısıyla film, moda kampanyası olmaktan çıkıp sanatsal bir deneyim haline gelir.


20.04.2024

Diğer Haberler

Krigler ile İmza Parfümünüzü Yaratın

Audrey Hepburn, John F. Kennedy ve Zelda Fitzgerald gibi isimlerin tercihi olan Krigler, aile şirketi olarak yüz yıldan fazla bir süredir öne çıkan markalardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

DEVAMINI GÖR

Ferrari Testa Rossa J ile öze saygı duruş!

Efsanenin izinde: Ferrari Testa Rossa

DEVAMINI GÖR

İhtişamlı Saatler

DEVAMINI GÖR

Moda ve Teknolojinin benzersiz uyumu: PROJECT MONDO G

DEVAMINI GÖR