House of Marley: Müzikte Sürdürülebilirliğin Öncüsü


Marley ailesiyle iş birliği içinde oluşturulan House Of Marley, 2010 yılından bu yana sürdürülebilir kaynaklı tasarımlara imza atmaya devam ediyor.

Sunduğu başarılı ses performansına ek çevre dostu bir müzik deneyimi sunan marka; dönüştürülebilir materyallerden üretilen kulak içi kulaklık, kulak üstü kulaklık, hoparlör ve pikaplar ile geniş bir kitleye hitap ediyor.

Çevre dostu tasarımlarıyla öne çıkan House of Marley, yeni modeli Stir It Up Lux ile kesintisiz müzik deneyimi sunarken ürün yelpazesini de genişletiyor. Siyah camlı döner tablası, Audio-Technica 95E eliptik kalemi ile sade ve şık bir görünüme sahip olan pikabı; bambu, geri dönüştürülebilir alüminyum, plastik ve kumaş gibi kaynaklardan elde ediliyor. İster kablolu klasik versiyonu ister bluetooth özellikli modern versiyonu tercih edin, her haliyle yüksek performanslı bir ses deneyimi sunuyor.


20.04.2024

Diğer Haberler

2024’ün Sürdürülebilirlik Trendleri

Sürdürülebilirlik kavramı gün geçtikçe hayatımızın merkezine yerleşmekte.

DEVAMINI GÖR

Sürdürülebilir modada büyük adımlar

Stella McCartney, COP28 İklim Konferansı’ndaki sergisinde 15 farklı sürdürülebilir malzemeyle yepyeni bir bakış açısı sunuyor.

DEVAMINI GÖR

Geri Dönüşüm Çağında Lüks

Tiffany & Co.’nun Singapur Changi Havaalanı'ndaki yeni mağazası; geri dönüştürülmüş okyanus plastiği kullanılarak, 3D yazıcı teknolojisiyle üretilmiş mercan esintili cephesi ile sürdürülebilirliğe vurgu yapıyor.

DEVAMINI GÖR